Aangifte inkomstenbelasting

Er zijn veel aftrekposten en ieder jaar worden er weer veel fiscale veranderingen doorgevoerd. Wij kennen de aftrekposten en zijn goed op de hoogte van de laatste wijzigingen. Laat daarom uw belastingaangifte door ons doen!

Wij zorgen ervoor dat u gebruik maakt van alle aftrekposten waar u recht op hebt. Dan weet u zeker dat uw aangifte goed wordt ingediend en u bovendien geen geld misloopt.

Als gratis service gaan we voor u na of u recht hebt op een toeslag. Mocht u recht hebben op een toeslag, dan kunnen wij voor u ook de toeslagen aanvragen.

Werkwijze
Om uw aangifte te doen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Zodra wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Zo ontvangt u een lijst met gegevens die wij van u nodig hebben om uw aangifte goed te kunnen doen. Zodra u deze gegevens hebt verzameld kunt u deze mailen, via WhatsApp versturen, per post sturen of zelf even langs brengen. Wij gaan dan aan de slag met uw belastingaangifte. Mochten wij aanvullende gegevens nodig hebben, dan zullen we contact met u opnemen. Zodra uw aangifte klaar is stellen we u hiervan persoonlijk op de hoogte. Na uw akkoord wordt de aangifte ingediend.

Heeft u een fiscaal partner? Dan is het goed om uw aangifte in 1 keer in te dienen met beide fiscale partners. Zo kunnen wij voor u een fiscaal zo voordelig mogelijke aangifte doen.

Prijs
Uw aangifte inkomstenbelasting doen wij tegen een vast tarief van slechts € 59,- (inclusief btw). Heeft u een fiscaal partner dan betaalt u samen in totaal € 79,- (inclusief btw). Omdat wij een vast tarief berekenen komt u niet voor verrassingen te staan, hoe ingewikkeld uw aangifte ook is. Dus ook wanneer u bijvoorbeeld een eigen woning, spaargeld of aandelen hebt.

Offerte aanvragen